Projects

IILM COLLEGE CAFETERIA

KNOWLEDGE PARK, GREATER NOIDA

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7
2
2

press to zoom
3
3

press to zoom

press to zoom
2
2

press to zoom
1/7

GENEXT OFFICE

ALPHA- I, COMMERCIAL BELT, GREATER NOIDA

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/11

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/11

PIYUSH & RITU JAIN'S HOME

ATS PARADISO, GREATER NOIDA

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/47

This apartment make-over required us to design an interior space by keeping the design budget friendly, yet classy and modern. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

INFINITY HARDWARE & SANITARY STORE

GREATER NOIDA

Infinity Hardware
Infinity Hardware

press to zoom
Infinity Hardware
Infinity Hardware

press to zoom
Infinity Hardware
Infinity Hardware

press to zoom
Infinity Hardware
Infinity Hardware

press to zoom
1/26

At Site 4, Greater Noida. we designed a modern showroom for our clients at Infinity Hardware & Sanitary. Our clients desired a minimal & a modern showroom while showcasing the latest collections of handles, sanitary, closet fittings, lighting, a fan display alongside a fully functional kitchen. 

Site Photos
Site Photos

press to zoom
Site Photos
Site Photos

press to zoom
Site Photos
Site Photos

press to zoom
Site Photos
Site Photos

press to zoom
1/7

AYUSHI & ANKUR'S HOME

FARIDABAD

Kitchen Design
Kitchen Design

press to zoom
GRC Jaali Facade Design
GRC Jaali Facade Design

press to zoom
Kitchen Design
Kitchen Design

press to zoom
Kitchen Design
Kitchen Design

press to zoom
1/33
Current Site Photos
Current Site Photos

press to zoom
Current Site Photos
Current Site Photos

press to zoom
Current Site Photos
Current Site Photos

press to zoom
Current Site Photos
Current Site Photos

press to zoom
1/18

The objective of the project was to rehabilitate an old, worn out villa that was gradually becoming outmoded. They desired a fresh and modern remodel of their new abode, something to breathe life into the structure. We drew up plans for the redesign of the interior spaces and decided to retain the structural and load bearing members. By adding climate sensitive façade elements, we gave the exterior a fresh look that not only stood out from its surroundings, but also looked natural and neat, while protecting the building from the harsh sun.

HILL RETREAT

ARUNACHAL PRADESH

On the foothills of Wakro, this peaceful abode is a climatologically efficient retreat designed for an esteemed Baba from Chinmaya Mission. The retreat opens up to its natural and breath-taking surroundings, and leaves minimal impact of the same. The spacious, yet humble, well-planned architectural spaces have scope for technological advancements, including modernity in design and sustainable strategies, while staying humble with the use of natural and vernacular materials and finishes. The planning of the retreat is optimized with Vastu compliance and keeping the microclimate of the site in mind. 

Portico Design
Portico Design

press to zoom
Approach
Approach

press to zoom
Glimpse
Glimpse

press to zoom
Portico Design
Portico Design

press to zoom
1/31
1
1

press to zoom
2
2

press to zoom
Site Photos
Site Photos

press to zoom
1
1

press to zoom
1/41

ATS PARADISO INTERIOR MAKE-OVER

GREATER NOIDA

Site Photos
Site Photos

press to zoom
Site Photos
Site Photos

press to zoom
Site Photos
Site Photos

press to zoom
Site Photos
Site Photos

press to zoom
1/10
TV Unit Design
TV Unit Design

press to zoom
TV Unit Design
TV Unit Design

press to zoom
Dining Room Detail
Dining Room Detail

press to zoom
TV Unit Design
TV Unit Design

press to zoom
1/4

Part of our completed works portfolio, this apartment make-over required us to design an interior space by using as much existing materials as possible, and by keeping the design budget friendly, yet classy and modern. The brief required us to design the kitchen, closet spaces, lighting layout and fixture selection, and personalised furniture units.

ARTXSTASY STUDIO

GREATER NOIDA

Informal Lounge
Informal Lounge

press to zoom
Mural Design
Mural Design

press to zoom
Mural Art
Mural Art

press to zoom
Informal Lounge
Informal Lounge

press to zoom
1/13

The design of ArtXstasy Studio redefines the concept of workspaces through design. With chill-out spaces and variable workspace designs, the design provides the employees a sense of satisfaction and promotes better mental health. Apart from personal mental health and growth, these intelligently designed spaces improve the interpersonal relationships in the office, and those with the clients and collaborators. 
The productivity/success of an office isn't defined by how many workspaces that the office has to offer, but the balance between work and rest it inevitably creates.

FARMHOUSE DESIGN 

NAJAFGARH, DELHI

One dominant roof element, sustainable in design with a futuristic vision, brings together the living spaces, opening them up to the pool. The grand design of the farmhouse is inspired by the site, creating a form that showcases interesting interior spaces. Inspired by the wings of an aircraft, the farmhouse possesses a sleek, unique style, perfect for the eccentric client. Artfully created, the farmhouse rests in the centre of the farmland, connected with the workings of the farm. 

Poolside View
Poolside View

press to zoom
7DS20637
7DS20637

press to zoom
Living Room Design
Living Room Design

press to zoom
Poolside View
Poolside View

press to zoom
1/15
Facade Design
Facade Design

press to zoom
7DS20747
7DS20747

press to zoom
Poolside View
Poolside View

press to zoom
Facade Design
Facade Design

press to zoom
1/9

The alternative proposal of this contemporary yet humble design is inspired by the varied experiences that can be created with the natural spaces. Designed around a courtyard with environment sensitivity, the interior spaces are thermally resilient and comfortable. The various spaces are spread out on the site, only connected through nature in the form of interesting transitional spaces like bridges, pergolas, decks, etc, creating a lively, social, healthy living space. 
The various independent forms, create a play of levels, and come together at the central pool, the highlight of the farmhouse.

 

TH180948
TH180948

press to zoom
Poolside Bedroom
Poolside Bedroom

press to zoom
View from the Kitchen
View from the Kitchen

press to zoom
TH180948
TH180948

press to zoom
1/20

An ideal home is one that not only shelters your body, but also your soul. A safe haven, the house takes on many roles, keeping a post-pandemic scenario in mind. 
The house redefines the concept of simple courtyard houses and mainstream villas. All spaces are designed around recreational and green spaces. Planned around a pool garden, the house blurs the line between inside and outside. With a dominant roof design that unifies all the spaces, the home stands out contemporarily. It creates a comprehensive space for the mental sustainability of the family, with private, social, recreational, productive and green spaces. 

VILLA DESIGN

WISH TOWN, NOIDA

Day and Night
Day and Night

press to zoom
Grand Courtyard Design
Grand Courtyard Design

press to zoom
Play of Levels
Play of Levels

press to zoom
Day and Night
Day and Night

press to zoom
1/8
Grand Staircase Design
Grand Staircase Design

press to zoom
Bridge overlooking Café
Bridge overlooking Café

press to zoom
Distinctive Roof Design
Distinctive Roof Design

press to zoom
Grand Staircase Design
Grand Staircase Design

press to zoom
1/5

Chiaro-Scuro

PUNE

BB21A0783
BB21A0783

press to zoom
Parametric Building Envelope Design
Parametric Building Envelope Design

press to zoom
Parametric Forms
Parametric Forms

press to zoom
BB21A0783
BB21A0783

press to zoom
1/10

As the name suggests, the design of the coffeehouse is based on the contrasting themes of light and dark, as is the coffee it serves. The café seems to blend into the mountains and the lush greenery in its context, and this inspired form hence creates interesting spaces in the interior and the external landscape, while inducing a calming atmosphere. The forms and its undulations are created after studying the microclimate of the area, for maximum thermal comfort and aesthetic appeal. 

COFFEEHOUSE